Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Επόμενη στάση: Ροντέο

Ο Γεράσιμος καθόταν στο σαλόνι του και κάπνιζε. Σκότωνε την ώρα του παίζοντας Playstation μέχρι να έρθει σπίτι του η Χρύσα. Τη Χρύσα την είχε γνωρίσει στο ''Ταξίδι'', ένα αφτεράδικο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου είχε πάει δύο μέρες πριν με τους φίλους του.
Είχαν βρει μερικά σταντς και μια ξύλινη προέκταση στο κέντρο του μαγαζιού. Κόσμο δεν είχε  πολύ, μιας και ήταν καθημερινή. Ο σερβιτόρος τους πλησίασε και παρήγγειλαν μπύρες. Καθώς ρουφούσε το ποτό του και παρατηρούσε το μέρος και τον κόσμο να χορεύει, στα δεξιά του είδε μια παρέα κοριτσιών. Δύο κοπέλες, η μία αδιάφορη για τον Γεράσιμο, αλλά αυτό που του έκανε εντύπωση ήταν πως, την μισή ώρα που βρισκόντουσαν μέσα στο μαγαζί, της την είχαν πέσει τουλάχιστον τρείς άνδρες, τους οποίους και γείωνε. Πριν κάνει την κίνησή του προς τη Χρύσα, ένας τέταρτος είχε πάρει μονότερμα την φίλη της και προσπαθούσε να την ρίξει. Η Χρύσα ήταν η άλλη κοπέλα. Ξανθό μαλλί, γυαλιά, με καμπύλες, φορούσε ένα κόκκινο λινό κοντομάνικο μπλουζάκι και ένα τζιν παντελόνι. Την κοίταζε πως χαμήλωνε το βλέμμα της, ένα βλέμμα λίγο χαζό, που συνάμα εξέπεμπε κόμπλεξ, καθώς μπροστά στη φίλη της αυτή πρέπει να ήταν πάντοτε η εναλλακτική λύση. Ωστόσο στο Γεράσιμο άρεσε λίγο και φαντάστηκε πως θα ήταν σχετικά εύκολος στόχος, ευάλωτη καθώς θα ένιωθε.
Και δεν είχε άδικο. Την πλησίασε, είχε τον τρόπο του με τις γυναίκες και , σε συνδυασμό με την μπάσα και ήρεμη φωνή του, την κατάφερε μέσα σε πέντε λεπτά. Εκείνη είχε ξετρελαθεί. Τον αγκάλιαζε, τον φιλούσε με μανία, του χαμογελούσε. Ο Γεράσιμος έκανε τα ίδια και της ζουμπούσε τον κώλο. Ωστόσο έπρεπε να φύγει και γι'αυτό ανταλλάξανε Facebook. Τον αποδέχθηκε απευθείας, τα είπανε λίγο την άλλη μέρα και την επομένη κανόνισαν να βρεθούν σπίτι του.
Συμμάζεψε καμία ώρα το μέρος, καθώς είχε να κάνει δουλειές εκεί μέσα κοντά στον ένα μήνα, άλλαξε σεντόνια και αγόρασε ένα μπουκάλι κρασί Καραμέλο. Είχαν δώσει ραντεβού στις δέκα ακριβώς .Μισή ώρα πριν έκλεισε το Play, κάθισε στο θρόνο του για να αδειάσει το έντερο του και μπήκε για μπάνιο. Ήταν ντυμένος και σενιαρισμένος μερικά δευτερόλεπτα πριν χτυπήσει το κουδούνι.
Η Χρύσα εμφανίστηκε. Τώρα φορούσε ένα μπλε φόρεμα και ένα αστραφτερό χαμόγελο. <<Αυτό είναι για σένα >>, του είπε και του έδωσε ένα μπουκάλι κρασί. Ευγενική κίνηση, σκέφτηκε, και την προσκάλεσε να περάσει. Κάθισε στον καναπέ και ο Γεράσιμος έβγαλε δύο ποτήρια και τα απίθωσε στο τραπέζι. Την ρώτησε αν καπνίζει, του απάντησε όχι, την ρώτησε αν την πείραζε να καπνίσει αυτός, φυσικά, κανένα θέμα.
Μιλούσαν περί ανέμων και υδάτων. Τα απαραίτητα λόγια για να σπάσει ο πάγος προτού προχωρήσουν στο κυρίως γεύμα. Ήταν ευχάριστη η κουβέντα τους. Η Χρύσα ήταν απλή και καθημερινή κοπέλα. Σπούδαζε Φιλολογία, ήθελε να γίνει δασκάλα και της άρεσε ο χορός και το γράψιμο. Μάλιστα δημοσίευε και κείμενά της σε μια ιστοσελίδα στο Internet. Ο Γεράσιμος της έδωσε συγχαρητήρια. Εκείνη χαμήλωσε το βλέμμα της, κοκκίνισαν  τα μάγουλα και τον ρώτησε αν ήθελε να του διαβάσει κάτι από τα δικά της. Τον γαργαλούσε η περιέργεια οπότε της είπε <<Μετά χαράς!>>. Ο άλλος λόγος ήταν πως πίστευε οτι με αυτόν τον τρόπο θα την άναβε περισσότερο.
Η Χρύσα ξεκλείδωσε το κινητό της και άρχισε να πληκτρολογεί κάτι στο Chrome. Ο Γεράσιμος καθόταν σε τέτοια θέση που μπορούσε, αν σήκωνε λίγο το κεφάλι του, να δει που έμπαινε. Pillowfights. Η ξενέρα του ήταν μεγάλη. Ήξερε πως το site αυτό ήταν χλιαρό. Κακής ποιότητας υλικό σάπιζε μέσα του. <<Μπορεί να μην είναι χαζογκόμενα, μπορεί να γράφει ωραία>>, μονολόγησε σχεδόν αθόρυβα και ήπιε μια μεγάλη γουλιά από το ποτήρι του.
Έπεσε έξω. Έγραφε σαν δεκατριάχρονο κορίτσι που είχε τον πρώτο του χωρισμό και στα καπάκια περίοδο. Κατέληξε να πιει 3 ποτήρια κρασί και να καπνίσει δύο τσιγάρα μέσα σε ένα τέταρτο για να μην τον πιάσουν τα γέλια, ενώ χαμογελούσε σαν χαζό παιδί. Όταν τον ρώτησε πως του φάνηκε, επειδή δεν ήθελε να την προσβάλλει, αλλά δεν ήθελε και να του φύγει, η απάντηση ήταν :<< Όχι του γούστου μου...αλλά καλό....καλό.>> και έγνεψε καταφατικά το κεφάλι του.
Δύο ώρες μετά τα στόματα τους βρέθηκαν και πάλι ενωμένα, οι γλώσσες τους μονιασμένες. Ο Γεράσιμος ήταν πιο απαλός αυτή την φορά. Έπαιρνε το χρόνο του γιατί ήξερε πως είχε άπλετο χρόνο. Δεν την άφησε να βγάλει το φόρεμά της απευθείας, ήθελε πρώτα να επεξεργαστεί το κορμί της κάτω από αυτό. Τα δάχτυλά του χάιδευαν τα ευαίσθητα σημεία της, απαλά. Εκείνη του έβγαλε την μπλούζα και την πέταξε στο πάτωμα. Σηκώθηκαν και πήγαν στην κρεβατοκάμαρα. Την πέταξε στο κρεβάτι και όρμησε πάνω της. Την άφησε με τα εσώρουχα. Ήταν τόσο σκληρός που ένιωθε πως θα σκιζόταν το μποξεράκι του, αλλά περίμενε να του το βγάλει αυτή.
Η γλώσσα του ερέθιζε την υγρή της κοιλότητα και τα δάχτυλα του εξερευνούσαν την κάθε σπιθαμή της επιδερμίδας της. Σε μια στιγμή τον κλείδωσε με τα μπούτια της. <<Το' ξερα πως είμαι καλός εραστής, αλλά όχι και τόσο>>, περιαυτολογούσε μέσω των σκέψεών του του και συνέχιζε ακάθεκτος.
Όμως δεν άργησε να συνειδητοποιήσει πως είχε ξεχάσει το πιο σημαντικό: να αγοράσει προφυλακτικά, τη στιγμή που ήταν η σειρά της Χρύσας να ξεκινήσει την προπόνηση στο φλάουτο. Της το είπε. <<Δεν πειράζει! Θα νιώσω περισσότερο γυναίκα>>. Της χαμογέλασε. <<Θα σε κάνω να νιώσεις Κλεοπάτρα>>.
Αφού τελείωσαν τα προκαταρτικά, η Χρύσα είχε την ευγένεια να του επισημάνει που ήθελε να τελειώσει και να τον ρωτήσει ποια στάση προτιμούσε για αρχή. <<Τη στάση Ροντέο>>.  Της εξήγησε πως απλά έπρεπε να στηθεί στα τέσσερα και τα άλλα θα τα έκανε αυτός.
Και τότε ο κάφρος μέσα στο Γεράσιμο ανέλαβε δράση.
Ήταν από πίσω της, φάτσα φόρα με τον κώλο της. Όπλισε και με την παλάμη του άρχισε να χαϊδεύει τα μαλλιά της. Μπήκε αργά και , σκύβοντας στο αυτί της, της ψιθύρισε <<Έχω AIDS>>. Την γράπωσε από τα μαλλιά και άρχισε να πάει μπροστά- πίσω σαν μανιακός, ενώ φώναζε <<ΓΙ-ΧΑΑΑΑΑ>> . Εκείνη ούρλιαζε και προσπαθούσε να απελευθερωθεί. Λίγα δευτερόλεπτα μετά την άφησε και διπλώθηκε από τα γέλια. Η Χρύσα πετάχτηκε έντρομη από το κρεβάτι. Τα μάτια της ήταν γουρλωμένα και δεν μπορούσε να μιλήσει. Ο Γεράσιμος κόντευε να λιποθυμήσει από τα γέλια. Έμοιαζε με φώκια  που πλατσουρίζει έξω από το νερό. Το έλεγξε λίγο, πήρε μερικές βαθιές ανάσες και σκούπισε τα δάκρυά του. Η Χρύσα προσπαθούσε να του ζητήσει εξηγήσεις αλλά ήταν σοκαρισμένη.
<<Μην αγχώνεσαι>>, την καθησύχασε. <<Αυτή είναι η στάση Ροντέο. Και όχι, δεν έχω AIDS. Όταν είναι να γαμηθείς με άγνωστο, προτίμησε την προφύλαξη από την γυναικεία ολοκλήρωση. Και τώρα, επειδή πολύ φοβάμαι πως εγώ κόλλησα τίποτα, μπορείς να πηγαίνεις. Έχω αφήσει το Red Dead Redemption στη μέση>>.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  Σε κανέναν δεν χωράνε Και σε κανέναν δεν πηγαίνουν  Τα δικά μου παπούτσια. Είναι ένα και μοναδικό ζευγάρι  Που όμοιο του δεν έχει φτιαχτεί...